4 september: Noor is 5 jaar!

 

Nog maar net terug naar school en al direct feest!

Noor is vandaag 5 jaar geworden en dat hebben we gevierd.  Ze trakteerde met lekkere wafeltjes en een heerlijk drankje!

8 september: Mathis is 4 jaar!

 

Tijdens de tweede schoolweek stond er weeral een feestje gepland!  Mathis is 4 jaar geworden en trakteerde ons op lekkere pannenkoeken, een drankje en een klascadeautje.  Dankjewel, Mathis!  Mathis houdt van spiderman en koos een spidermankroon.  Hiep hiep hoera voor Mathis!

16 oktober: Skye is 4 jaar!

 

22 november: Matien is 5 jaar!

 

Vandaag vieren we weeral feest, deze keer voor Matien!  Matien gaat voetballen en wou graag een voetbalkroon.  De pannenkoeken van de mama van Matien zijn overheerlijk en het lekkere sapje nadien maakte het feest af.  Proficiat, Matien!

16 december: Noah is 5 jaar! 

Vandaag vierden de de verjaardag van Noah! Hij koos een spidermankroon en trakteerde de klas op heerlijke cupcakes van star wars. Mmmmm... 
‘s Middags werden we nog eens verwend met een lekker drankje. 
Noah koos als cadeautje van de klas een fopfototoestel, dat kijkt de andere kant uit. ☺️

31 december: Nienne is 5 jaar! 

 

Jarig zijn op de laatste dag van het jaar... het is toch wel speciaal!  Voor Nienne maakt het niet veel uit, zolang we maar haar verjaardag in klas kunnen vieren.  Nienne trakteerde met heerlijke cakepops, gemaakt door haar meter.  Ze glunderde van kop tot teen bij het uitdelen! Nienne bracht ook 3 klasgeschenkjes mee: 2 doosjes van playmobil en een lading pampers voor onze babypoppen. Dankjewel daarvoor!!

Met een fris glaasje kinderchampagne klonken we nog eens op haar verjaardag.  Santé!

2 januari: Irmelin is 5 jaar! 

 

Kerstmis en Nieuwjaar zijn nog maar voorbij en het volgende feestje staat alweer voor de deur!  Irmelin werd in de vakantie 5 jaar, da's een hele hand vol!  Mama bakte heerlijke wafels en Irmelin genoot van alle aandacht.  Ze koos heel bewust een roze 'paardenkroon' want roze is haar lievelingskleur en later wil ze graag leren paardrijden.

Nadat de wafels waren opgesmuld werden we nog getrakteerd op een lekker drankje.  Irmelin stapte, samen met kindje van de dag Nienne, rond naar de andere juffen om ook hen te verrassen met een lekkere wafel.

2 januari: Ellie is 5 jaar! 

In de kerstvakantie werd Ellie 5 jaar, natuurlijk moet dat gevierd worden! Ze koos een kroon van nachtwacht. Papa had heerlijke cakejes gebakken en samen met mama had Ellie gezorgd voor de versieringen. Ook de andere juffen mochten proeven van dat lekkers.  In de namiddag trakteerde Ellie nog eens met een drankje.  Dat heeft gesmaakt!  Nog eens een dikke bravo, Ellie!
14 februari: Laura is 5 jaar! 

Laura was al even aan het aftellen naar deze dag... jarig zijn en je verjaardag vieren in klas, zalig toch? Laura trakteerde trots met cakejes en sapjes en koos een nachtwachtkroon! 
In de namiddag maakten we zelfs een wandelingetje in de eerste lentezon. 
Gelukkige verjaardag, Laura! 
4 maart: Ridder Aaron is 6 jaar!

Dubbel feest op carnaval: we vieren ook de verjaardag van Aaron! Hij trakteerde met lekkere cakejes en drankjes en genoot van alle aandacht die dag! 

17 april: Leon is 6 jaar!

 

Op en tot verwendag voor Leon op zijn verjaardag: we bezoeken het kapsalon van de mama van Arno en zijn haren worden gewassen en geknipt! In klas eten we lekkere pannenkoeken en trakteert Leon tenslotte nog op een drankje.

Gelukkige verjaardag, Leon!